DESPRE NOI

Identificăm soluții și rezolvăm problemele clienților, cu seriozitate, tact și promptitudine.

Povestea noastră

Ne-am perfecționat metodologia de lucru încă din 2006, anul în care am început activitatea, crescând și evoluând în toți acești ani de practică neîntreruptă, reușind cu succes să devenim o opțiune fiabilă a clienților noștri. Metodele noastre au dat rezultate și portofoliul nostru de clienți este în continuă diversificare și creștere de atunci.

În anii de activitate acumulați am colaborat atât cu societăți, mari jucători din economie dar și cu persoane fizice. Am creat parteneriate solide cu profesioniști din alte arii de consultanță. Avem capacitatea profesională de a gestiona o multitudine de tipuri de litigii, deoarece contăm pe o echipă de profesioniști, cu expertiza în domeniu. Calificarea profesională și experiența echipei, ne permite să tratăm o paletă foarte largă de probleme juridice.

Seriozitate

Soluțiile juridice propuse de Mateescu, Chiva și Asociații au la bază o cunoaștere amanunțită a intregului sistem de justiție românesc, ca urmare a miilor de litigii gestionate eficient până în prezent, având capabilitatea de a oferi consultanță ulterior.

Experiență

Suntem un partener de încredere atât pentru persoane fizice, care ne solicită serviciile juridice și care au nevoie de un aparător al propriilor drepturi dar și de companiile care își doresc să-și desfașoare activitatea în deplină legalitate, cu riscuri minime.

Flexibilitate

Reușim să depășim anumite bariere care apar în modul de desfășurare al activitaților clienților noștri, oferind soluții care să ajute să se realizeze tranzacția, datorită expertizei noastre dovedite în domeniul juridic.

Transparență

Scopul nostru nu este acela de a suprima tranzacția, ci acela de a sfătui pentru realizarea ei în condiții de securitate juridică.